joi, 24 iulie 2014

Un copil de 11 ani a mers ca urmare a minunii Maicii Domnului din Valanas (Cipru) Un copil de 11 ani a mers ca urmare a minunii Maicii Domnului din Valanas (Cipru)


Un copil de 11 ani a mers ca urmare a minunii Maicii Domnului din Valanas (Cipru)
protathlima.com

Credinţa lui în Născătoarea de Dumnezeu, şi mai exact în Născătoarea de Dumnezeu din Valanas – Lania l-a ajutat pe un băiat de 7 ani să depăşească grave probleme de sănătate în momentul în care ştiinţa a ridicat mâinile în semn de neputinţă.

Despre istoria sa emoţionantă, micuţul şi familia lui au vorbit la principalul buletin de ştiri tv al CYBC.

După cum s-a spus, din cauza unor tumori la cap şi la coloana vertebrală, copilul era imobilizat în scaunul cu rotile şi medicii au exclus posibilitatea ca el să meargă din nou.

De Crăciun, micuţul a fost internat într-un spital din Germania şi când s-a întors în Cipru, cu toate speranţele de a se vindeca destrămate, a citit o carte despre istoria şi minunile Născătoarei de Dumnezeu din Valanas.

De atunci, dorinţa micuţului a fost să doarmă sub icoana Născătoarei de Dumnezeu, pe care, după cum a spus, a văzut-o de trei ori în vis.

În luna aprilie a anului trecut a dormit sub icoana Născătoarei de Dumnezeu în  paraclisul din Lania.

De atunci, sănătatea lui a cunoscut îmbunătăţiri constante şi anul acesta, în ziua prăznuirii Adormirii Maicii Domnului, micuţul a vizitat şi a venerat icoana Născătoarei de Dumnezeu din Valanas nu în scaunul cu rotile, ci mergând pe picioarele sale!

Traducere: http://acvila30.ro/

sursa: http://www.impantokratoros.gr/minunea-vindecarii.ro.aspx

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu